Tuo metu tampa akivaizdžios nuoskaudos ir prisirišimas prie praeities, neleidžiant sau visavertiškai gyventi dabartyje. Gali išryškėti giminės arba net šalies karma.

Kuo mažiau Jumyse minėtų problemų, tuo energija komponuojasi ramiau, harmoningiau. Kuo daugiau savyje slepiate nuoskaudų, neigiamų emocijų, prisirišimų, tuo daugiau galite gauti situacijų, akivaizdžiai tai nurodančių.

Jeigu tuo metu susergate, ligos giluminės priežasties ieškokite tarp išvardytų dalykų.

Tai iš tiesų nelengvas laikas tiems, kurie nemoka atleisti, širdyje vietoj meilės nešiojasi įsisenėjusią nuoskaudą, stabdančią sėkmingą gyvenimo tėkmę. Jeigu Vėžyje yra žmogaus Saulė, Mėnulis, Ascendentas, jo valdovas, MC, Rahu, Ketu arba Juodasis Mėnulis – viena iš svarbiausių jo gyvenimo pamokų tampa išmokti atleisti. To neišmokus, gyvenimas darosi vis sudėtingesnis.

Tokiam žmogui pirmiausia būtina iš esmės susitvarkyti santykius su savo tėvais ir kitais šeimos nariais suvokiant, kad kiekvienas mato pasaulį taip, kaip jo sąmonė sugeba jį priimti. Iš tiesų norintį dirbti su savimi žmogų įvykiai ir situacijos neišvengiamai skatina suprasti, kad visų pirma jis pats privalo priimti kitus tokius, kokie jie yra. Kiti pradės to mokytis tik suvokę, kad tai vertėtų daryti. Kiekvienam savas laikas suprasti ir bręsti. Argi galima skaudintis dėl nesusipratusiojo poelgio arba žodžių?.. Neatleidimas reiškia, kad nėra meilės. Gal būtent todėl atleidimo moko visos pasaulio religijos ir dvasinės kryptys.

Nesusivokusiesiems gali paūmėti gastritas, atsirasti rankų sąnarių ir krūtinės raktikaulio sąnarių problemų. Moterims gali prasidėti krūtų arba gimdos ligos.

Tai puikus metas atsiprašyti įžeidus arba atleisti įsiskaudinus. Suvokite savo nuoskaudas ir stenkitės kontroliuoti save panašiomis situacijomis. To nedarant jos vis kartosis Jūsų gyvenime, kol neišmoksite savo pamokos. Tik suvokus, kad Jus įskaudinęs žmogus – geriausias mokytojas, nes tik jo dėka supratote, kad dar nemokate atleisti, sunkios situacijos pradės lengvėti, bet vis dar patikrins, ar pamoka tikrai išmokta. Kai Jūsų širdyje nuoskaudų vietą užims Meilė ir Suvokimas, tokių situacijų nebeiškils, nes jos bus nebereikalingos. Tada suprasite, kad Dievas nėra baudėjas, norintis Jus nuskriausti. Jis tik įvairiais Jums tuo metu suprantamais būdais parodo paprasčiausią savo ydų ir jų pasekmių nesupratimą.

Gali kilti problemų tėvų ir vaikų santykiuose arba jos gali būti išspręstos. Galite sužinoti ką nors svarbaus iš savo giminės istorijos. Jeigu reikia, galite pradėti į ją gilintis. Tai puikus laikas melstis už giminę, tėvus, šeimos santykius, šalį ir Motiną Žemę. Tuo metu lengviau medituoti giminės tema. Galimi sapnai visu tuo kontekstu. Būtų labai gerai nueiti į kapines pagerbti mirusių tėvų arba senelių. Būtina padėti šeimos nariams, ypač jeigu jie tuo metu prašo pagalbos. Patartina susitikti su artimaisiais arba bent pasikalbėti su jais telefonu.

Gali kilti problemų dėl žemės, nekilnojamojo turto arba jos gali išsispręsti. Galimi ginčai dėl nuosavybės, reiškiantys ginče dalyvaujančiųjų, jų tėvų arba protėvių, arba tiesiog tos teritorijos, dėl kurios vyksta ginčas, sunkią karmą. Visais šiais atvejais geriau mažiau pyktis, paieškoti kompromisų, pasikviesti tikrą šventiką, kad tą nuosavybę pašventintų, ir patiems pasimelsti.