Prisirišimų ir finansinės karmos pasireiškimo metas. Energija įsilieja ramiai, nuodugniai.

Ekstremalių psichinių reakcijų tikimybė maža.

Tų dienų įvykiai ir būsenos nurodys giliai užsikonservavusias problemas, virtusias prisirišimais prie įdiegtų arba įsikalbėtų ir taip susiformavusių vertybių. Daugelio žmonių vertybių mūras kietas ir stiprus, tampantis jų garantijų ir stabilumo šaltiniu. Vienam tai – jo milijonai, kitam – įmanoma materiali gerovė, dar kitam – įprasti žmonės, vaikai, darbas, užtikrinta socialinė padėtis arba įvaizdis, kai kam – įsivaizduojamas dvasinis statusas ar jo kūrybos pripažinimas. Vadinasi, kiekvienam savos garantijos… Evoliucija visais šiais atvejais tampa tiesiog neparanki, nes bet kokia kaina norima išlaikyti gerą ir stabilią poziciją. Kai kuriems tokios pozicijos palaikymas tampa idee fixe. Vieni jai pasiekti naudoja bet kokias priemones ir yra įsitikinę, kad tikslas jas pateisina, kiti tiesiog laikosi įsikibę savo vertybių kaip vaikas mėgstamo žaislo.

Tokiems žmonėms, priklausomai nuo fiksavimosi į ką nors, šiomis dienomis gali prasidėti gerklės arba nosies ligos, gripas, angina, taip pat įvykiai arba situacijos, nurodančios esminius prisirišimus. Apgalvokite tai ir Mėnuliui esant Skorpione bandykite paleisti taip, kaip sugebėsite. O gal Jūs tiesiog pervargote, nes neleidžiate sau pailsėti (tai taip pat fiksavimasis). Paklauskite savęs, dėl ko Jūs dirbate ir galų gale užduokite esminį klausimą: dėl ko gyvenate? Jeigu dirbate, kad gyventumėte, o gyvenate, kad dirbtumėte, vadinasi, seniai atėjo laikas pergalvoti savo vertybes, įsipareigojimus ir prievoles. Kur tame chaose Jūsų sielos vieta? Kosmose taip sutvarkyta, kad tie, kurie turi sielą, negali nurimti, kol nesiima to, ko ji iš tiesų šį kartą atėjo į Žemę.

Mėnuliui esant Jautyje nepatartina skolinti ar skolintis pinigų ir pradėti neapgalvotų svarbių finansinių operacijų. Nereikėtų skubotai pirkti brangių daiktų ar spręsti neaiškių finansinių reikalų. Nepersivalgykite, nes tai gali virsti papildomais kilogramais.

Jeigu tuo metu kurie nors finansiniai dalykai sprendžiasi savaime arba užbaigiamas seniai pradėtas reikalas, vadinasi, atitinkama karma tuo klausimu arba su tais žmonėmis išspręsta. Lygiai tas pats pasakytina, jeigu nebelieka seno, ilgai užsitęsusio prisirišimo (tai gali išsiskyrimas, atleidimas ir panašiai ar netgi mirtis).

Jeigu tuo laiku sąmoningai ir apgalvotai arba netikėtai, tačiau viduje esant visiškai ramybei pradedate kūrinį, kokį nors reikalą arba įgyvendinti idėją, ši pradžia laikytina prasminga ir turinčia pagrindą, todėl perspektyvia.

Tuo metu jaučiantieji vidinę neramybę tegul paklausia savęs, kas ją sukelia: baimė ko nors netekti (ko?), neužtikrintumas (kuo?) ar nesaugumas (kodėl?)… Visa tai – nuorodos, su kuo reikėtų padirbėti, ir prisirišimai: vieniems – prie savo ydų, kitiems – prie įpročių, savo susikurtų ar kitų žmonių įdiegtų programų. Paleiskite visa tai, nes būtent jos ir yra Jūsų evoliucijos stabdžiai.