Sukčiavimo, melo, intrigų, neteisingos informacijos ir santykių su giminaičiais, kaimynais karmos pasireiškimo laikas.

Energija įsilieja ramiai, žaismingai, be ypatingo šalutinio poveikio psichikai. Problemų patiria tik tie, kurių ši karma sunkesnė.

Kai kuriems tai parodoma tuo metu prasidėjusiomis arba paūmėjusiomis kvėpavimo takų, trachėjos, bronchų, plaučių ligomis. Rimtai susimąstyti reikėtų tiems, kas tuo metu susižaloja pečių kaulus, kaklo slankstelius arba riešo kaulus.

Galimos konfliktinės situacijos su broliais, seserimis, artimais giminaičiais, kaimynais arba tiesiog kasdien ilgesnį laiką ar epizodiškai bendraujant su žmonėmis. Svarbu stengtis negilinti konfliktų, išspręsti juos taikiai ir ramiai (kalbant koncentruotis į širdį). Jeigu situacija itin sunki, laikykite ją savo bendravimo ir kitų priėmimo pamoka arba net egzaminu.

Jeigu tuo metu kiti Jus vis supranta neteisingai arba Jūsų tiesiog negirdi, nepriekaištaukite jiems, pagalvokite, ar tikrai pats visada girdite kitus ir bandote juos suprasti. Nekreipiant į visa tai dėmesio, problema gali tapti dar ryškesnė Mėnuliui įėjus į Šaulį, o esant Žuvyse apnikti labai sunkios mintys arba įvykti sudėtingi įvykiai; tai reikš, kad problema kartosis tol, kol bus išspręsta.

Jeigu tuo laiku prieš Jus buvo suregzta intriga arba mestas kaltinimas, vadinasi, Jūs pats taip elgiatės su kitais. Jeigu Jums pamelavo arba Jus apgavo, vadinasi, ir pats nesate nekaltas. Pamąstykite apie tai, raskite savo praeityje blogio šaknis ir bandykite jas išrauti, pripažindamas ir kiek įmanoma ištaisydamas jo pasekmes. Kartais gali pakakti tik atsiprašymo. Bet kuriuo atveju svarbu suvokti, kad buvo pasėtas blogis, dabar jis užaugo ir pasireiškė Jūsų gyvenime. Teks rinktis: likti su juo ar keistis… Kai kam intriga, kaltinimas, melas, apgavystė ar vagystė gali tapti tam tikros karmos dalies išėjimu. Taigi, negalima pykti ant tų, per kuriuos tas karmos išėjimas pasireiškė. Atleiskite jiems ir pasimelskite už juos, kad Viešpats padėtų jiems susivokti. Tai ypač aktualu tiems, kurių gimimo horoskope Juodasis Mėnulis, Rahu, Ketu arba pažeistas Saturnas yra Dvyniuose.

Jeigu tas, kuris šiuo metu pradėjo regzti intrigą arba šantažuoti, pamelavo, apgavo kitą, paskleidė neteisingą, iškreiptą arba nepatikrintą informaciją ir taip pradėjo kurtis sau naują šios krypties karmą, iki kito Mėnulio Dvyniuose pripažins ir ištaisys klaidą, gerai, jeigu ne – karma pasireikš pasekmėmis ateityje.

Kai kam gali išryškėti jo dvilypumas arba paviršutiniškumas. Atkreipkite dėmesį į situaciją, kurioje tai pasimatė, ir pradėkite stebėti bei kontroliuoti save, kad tos savybės ateityje netaptų Jūsų abejonių ir su jomis susijusio Nepasirinkimo priežastimi. Jeigu tos savybės jau įsisenėjusios, galimos dvilypės, pasirinkimo situacijos, kurias būtina spręsti tik pačiam. Sprendimas turi būti neatsitiktinis, apgalvotas.

Tomis dienomis labai svarbu sekti tai, ką galvojate, kalbate ir juolab rašote. Šiuo atveju, jeigu nesate tvirtai įsitikinęs savo teiginių teisingumu, geriau pasakyti mažiau negu daugiau.

Mėnuliui esant Dvyniuose puikiai jausis tie, kurie stengiasi girdėti ir suprasti kitus, nemeluoja ir nemėgsta intrigų, nesukčiauja, neplagijuoja. Vieniems tuo metu gali išsispręsti kuri nors bendravimo problema (ypač su artimaisiais) arba jie gali tą problemą suvokti, kiti parašyti puikų straipsnį, pradėti knygą, išnarplioti sudėtingą reikalą, susitvarkyti svarbius dokumentus.

Jeigu Jus tuo laiku priėmė į darbą, susijusį su bendravimu, tarpininkavimu, dėstymu, rašymu, laikykite tai jau minėtos karmos likučių patikrinimu. Taigi, stenkitės save kontroliuoti.

Šiomis dienomis naudinga daugiau būti gryname ore, judėti, bėgioti, atlikti kvėpavimo pratimus, važinėti dviračiu. Tiems, kurie gyvena vieni, patartina susitikti su giminėmis, kaimynais arba tiesiog daugiau būti viešose vietose, kad pamatytų aptariamos karmos likučius, nes sėdėdami vieni jie gali nuspręsti, kad ši karma jau išvalyta. Deja, reikia pasakyti, kad tiems, kurie gyvena vieni, ta karma lieka gana aktuali.